Випадок в лiкарнi

Лева Августова
Лікар виходить з палати і каже:
"Вибачте, ми зробили все, що змогли.
Абонент вас більше не хоче.
Але ж хочуть всі навкруги."
Він там ще щось про себе бурмоче,
А я розвернулась і збираюсь піти.
"Абонент вас більше не хоче."
але ж хочуть всі навкруги.