Голод в очах

Лева Августова
мені бридко бачити голод в ваших очах,
як повз пройдуть оголені ноги.
Вимірюють дні в переможних ночах,
Після чого забувають дороги.

Проводять поглядом гарних дівчат,
Які спішать на роботу.
І їм щось безглузде під ноги кричать.
Вони ж висловлюють вам тільки скорботу.