У горах тремб та граe

Зинаида Лиханосова
   У горах трембіта грає,
   серце пташкою злітає
   в височінь.
   Понад гори,полонини
   в голос щира пісня лине-
   линь та линь.
   Обрій низько понад гаєм,
   на верхи смерек лягає
   неба синь.