Сначала попробуй

Степаненко Василь
*
Не лізь до мене в душу навпростець.
Спочатку спробуй
Доторкнутись серця.
Не спотикнись об струни –
Забринчать!

*
Не лезь ко мне в душу напрямик.
Сначала попробуй
Прикоснуться сердца.
Не споткнись о струны -
Загремят!