Стара помаранчова байка

Валерий Черножуков
    Серед ланів стояв візочок,
    На ньому сала був шматочок,
    Горілки пляшка, цибулина,
    Візок той звався "Україна".
   
    Чотири колеса крутились
    Туди, кому куди хотілось:
    На Південь, Північ, Захід, Схід,
    Який у кого був підхід.

    Наразі - "Любі друзі" зібрались,
    У віз цей Либидь, Щука й Рак впряглись,
    Але ж ніхто з них цю Небогу,
    Не зміг допхати до дороги.

    Один на одного ізкоса поглядають,
    В кишені кожен камінця ховає.

    У прем'єрське крісло Либідь рветься,
    У спікери Рак сивий пнеться,
    А Щука ТАК мете хвостом,
    Що тягне в омут всіх гуртом.

    Та ще й, з натуги, хтось із цих нещасних,
    Під себе аж напудив вчасно.
    І вийшло так, що "Любі друзі"
    Сідницей опинились у калюзі.