В д серця до з рок

Люсьен Люи
Прийде весна на Україну,
Заб'ється серце у дитини.
І сонця сяйво, і струмок
Ведуть від серця до зірок.

Жевріє полум'ям надія,
Що ось - здійсниться їхня мрія,
І залишився тільки крок -
Дійти від серця до зірок!