Я розкажу тоби казку юначе

Ариана Светличная
Застигнуло слово
Тут недоречно
А якщо так
То тоді чого буде
Просто отак
То це дуже безпечно
Люди усюди
Так треба
Забуде.

Психіка значить
Слова приховає
Стане нормальною знову
Скільки часу, днів
Та станцій
Ти збережеш
Оте слово
Все готово!

Знову подихає ніччю
даремно
всі намагання
поникнуть
одначе
вилетить
Так несвідомо-натхненно
Я розкажу тобі казку юначе.

01.05.2013