Вам возвращая ваш портрет English

Евгения Саркисьянц
As I breathe in the rose’s scent
The garden shade where we once went
Brings back the tender words of love
You said to me that sunny day.

You sparked the feeling in my heart,
Appeared - but only to depart,
And yet the tender words of love
Inside my soul will always stay.

Fog melts in daylight shining brightly –
My love won’t vanish in the air.
But you walked past me so politely
And never knew that I was there.

I send your portrait back today,
I beg no loving anymore,
No word of bitterness I’ll say
For I still love you as before.


photo: http://www.spanishinrosario.com
***
Музыка - Е. Розенфельда
Слова - Н. Венгерской

Вдыхая розы аромат,
Тенистый вспоминаю сад,
И слово нежное «люблю»,
Что вы сказали мне тогда

Зажгли вы вдруг во мне любовь,
Ушли и не вернулись вновь,
Но слово нежное «люблю»
Я не забуду никогда

Моя любовь — не струйка дыма,
Что тает вдруг в сиянье дня.
А вы прошли с улыбкой мимо
И не заметили меня

Вам возвращая ваш портрет,
Я о любви вас не молю,
В моем письме упрека нет,
Я вас по-прежнему люблю