Ще сътворя за теб

Радко Стоянов 2
Ще сътворя за теб вълшебен храм

от пролетни усмихнати цветя

и в този светъл храм на любовта

сърцето си на тебе ще отдам!


Ще сътворя за теб самия рай -

с дървото чудно на живота там

и сладък плод от него ще ти дам,

щастливите ти дни да нямат край!


Пътеки слънчеви ще изградя

за стъпките ти леки и добри.

Додето греят утринни зари,

над любовта ни винаги ще бдя!


Ще сътворя за теб една мечта -

да литнеш като птица над света!