Великдень

Мыкола Ковальчук
Великдень - це Великий День.
Прийшов сьогодні всім на втіху
І залишив по собі віху -
Людської вдячності огень.

Зазеленів торішній пень
Від щастя, радості без ліку,
Любові, світла, добра, сміху,-
Серця відкрились для пісень.

Ісус Христос воскрес із мертвих,
Поправши смерть - вдів німб безсмертних.
Життя на цій землі не сон.

Воно проходить недаремно,
Шліфується душа щоденно.
Для нас життя - це Рубікон!