Ягодово време

Дима Политова 2
настръхва кожата
от
пролетна лудост
усмивка полита
и времето
спира
като не случен допир
с прясна ягода
претъпкано ми е
в ума
завързват се лакоми думи -
не чувам нито звук
напира рошаво желание
за случен допир
на устни...с устни
с дъх
на ягода