За миг

Дима Политова 2
Допускам те
в света си,
от слънцето обсебен -
да видиш,
да докоснеш,
и в огнена жега
да усетиш
невидимото в мен.
Когато светлините
угаснат,
за миг изчезват
за живота важните неща...
Затова не гаси -
искам
с наситени багри
да рисувам от натура.