Два погляди

Кудря Владислав
Це дивне відчуття кохання,
В житті дається лише раз,
І невблаганні, ті прохання,
Та щира мова, любих фраз.

І ті безглузді сподівання,
Не в змозі, серце, відпустить,
Не забувай мої зізнання,
Ту чарівливу, добру мить.

Ті ночі довгі, ті прощання,
Що душу рвали, на шматки.
І та любов, і те бажання,
З'єднали разом - навіки!

І серце, в вірності клянеться,
Лиш промовляючи слова:
"Такої, більше, не знайдеться!"
Два погляди - одне життя...