Бiдна держава

Рей Райт
Що ж то діється в країні?
Що ти робиш, люде?
Чом забрудли ріки сині,
Чом не чесний суде?

Що ж то коїться, народе,
Чом Вкраїна плаче?
Ми ж її усім бомондом
рятували наче..

Ці питання риторичні,
Нам не допоможуть.
Ситуації комічні
В Раді - серце гложуть.

Б'ються наші депутати
Як Клички, не гірше.
А ще люблять виступати,
До в'язниці сівши.

Що розкажуть про країну,
Де такі тусують?
Тут лише ламають спини
Й яйцями годують.