когда зажигают Юпитер

Джей Фост
коли запалюють Юпiтер,
добранiч, дiвчинка,
добранiч тобi.
збережи цей теплый вечернiй вiтер
у своєму сні.
я буду писати туди пiд Iron & Wine.
засинай, моя дiвчинка,
засинай.
я б тримав тебе за руку,
передаючи твоєму сердечному стуку
свій нехитрий ритм
гострої кардiограми.
і старі віконні рами
більше не несли б пустоту і тривогу,
которых так много,
которых так много
сейчас без тебя.
ти засинаєш, дiвчинка,
а я от холода одеваю свитер,
когда этой ночью зажигают Юпитер.

09.05.2013 22:53