кiлькома словами про любов

Валео Лученко
Кохання, любов, доторки:
очима, долонями, пучками, світлом, теплом.
Торкаю розквітлий бузок, пуп'янки, стебла жорсткі.
Відчуваю твою посмішку, поцілунок м'який найсолодших твоїх губ.
Чую як суміш казкова, яку важко вимовити, вливаються в тіло оте,
невидиме і наповнює понад вінця мене всього: смертного_часового і
вічного в просторі-часі, нерожденного_невмирущого,
зітканого з пороху-світла, глини, води та вина...
Посміхаюсь у відповідь: виливаю у Всесвіт те, що нам не належить -
кохання, любов, доторки -
вібрації нашого почуття...