Шк длива звичка

Мария Петер
Ти раніше був наче залежність,
Наче шалена,незвідана манія,
І забувши гордість й обережність,
Як метелик на вогонь летіла я.

В тебе для сердець  чужих відмичка,
Крім моєї ти зламав немало доль.
Ну а зараз ти моя шкідлива звичка,
наче цигарки,чи алкоголь.