ибо я ведаю, что творю

Джей Фост
продолжая писать на украинском языке, который для меня далеко не родной.

*

занадто часто виходить,
коли за березнем iде лютий —
не на вулиці,
а в душі —
і обшарпані гаражі
навалюються,
коли з вулицями говорю,
знаю,
на яких тебе дуже давно немає.
прости мене господи,
бо я відаю що творю.