В мае зацвело село...

Николай Липов 2
     на украинском языке

Зацвіло село у травні,
Ніби вишитий рушник,
З ним селяни стали славні,
Наш поважний годівник.

А які сади квітучі,
Яблуневий білий цвіт,
Ароматами пахучі,
Ніби виріс з цвіту плід !

Заспівали птахи дзвінко,
Навкруги все ожило:
Мальовничая картинка,
Розмальовене село !