16 The illusion world

Ева Ра
There's no trust, where sticky fear
Which strangling us like a cold snake
And we don't dare to be against.

Where's simply jerk in our blood
Make down us - damnation of God...
We haven't win among the falsehood!

And whole will always appear inside
At someone who keeping light,
Who can take care about Life
And don't afraid grow up by feeling over mind!

7.10.2012

Иллюзорный мир системы.

Там нет Любви,
Где липкий страх
Змеёй холодною нас душит,
А мы восстать не смеем.
Где в крови
Рефлексом, как проклятьем
Над нами ложь довлеет!
Любовь лишь к тем придёт
И тех спасёт,
Кто Жизни целой для неё не пожалеет!