Я вслухаюся в шепит

Вера Кириченко
Я вслухаюся в шепіт заквітчаних трав,
Що купаються ранком у срібній росі.
А ліворуч від мене розкинувся став,
Де присвячують співи птахи цій красі.

Вітерець ніжно пестить листочки дерев,
Сонця промені сяють. Весна навкруги!
І картину буття – геніальний шедевр
Дарувала природа для щастя, снаги.

І такої краси нам ніде не знайти –
Тільки в щедрому, милому, рідному краї.
Я все це оцінити змогла з висоти
Прожитих літ. (це іноді з нами буває).