Ой, зозуля зозуленько. укр

Людмила Петрук
Ой, зозуля — зозуленько,
Наспівай мені літечка,
Щоб від теплого сонечка
Та від стиглого житечка...

А я буду всміхатись
Та весь світ обіймати,
Щоб красивою бути,
Щоб бажаною стати...

Наспівай мені, мила,
Та й щасливої доленьки,
Щоб могла я радіти,
А журитись ніколеньки...

Ой, зозуля — зозуленько,
Весни буду чекати
Та всім серцем любити,
Щоб коханою стати...