Побажання

Жанна Шрамко
Пам'ятаєте свою батьківщину -
Тата і маму, рідну родину,
Темні ночі, білі сади -
Де в дитинстві щасливі були.
Пам'ятаєте, як гарно співали
До росяних ранкових зорь,
Хлібосольно завжди святкували,
Що й досі хвилюється кров.
Збережить у  доброму серці
Щирість Ваших світліших надій
Від душі Вам сьогодні бажаю
Виконання   завітних мрій!