Серденько

Ника 1
Мій жаданий, сердЕнько моє
 Я дивлюсь у закохані очі
 І торкаюся ніжно тебе
 В оксамитові зоряні ночі

 В поцілунках, мов ясна зоря
 І в обійми закутана ніжно
 Шепочу: «Я твоя….я твоя…»
 А в душі від кохання так тісно

 І молюся: «Хай Бог приведе,
 Все життя так кохатись охоче
 Чути шепіт: СердЕнько моє…»
 І дивитись в закохані очі...



 © 13.12.2012 Ника