про кохання - укр

Любовь Козырь
Варто втратити іскру - і все полетить до біса,
Ти ж натхненно говориш про жертви і компроміси.
Я піду, не чекаючи крапки у цій розмові.
Знаєш, справжнє кохання не прагне чиєїсь крові.