лiтак не злетить

Лева Августова
Зібрати речі і втікти якнайдалі.
І жити біля моря, в ідеалі.
І забрати до себе маму з татом.
І сестру.

І писати звідти листи.
Зранку коси плести..
Життя б біля моря провести.
Хотілося б щастя всім нести.
Натомість ношу тільки тацю,
Да биті склянки і рахунки.

Сьогодні гроза і надворі гримить.

Ти можеш думати про це кожну мить,
Але рано чи пізно ти мусиш стомитись.
Вибачте, ваш літак не злетить,
ви надто хотіли лишитись.