Дмитро Славич - Забудь сварки, що в нас були

Большаков Алексей
Забудь  про  ссоры  и  «дымы»,
Забудь  проблемы  и  тревоги.
Нет  никакого  больше  «Мы» -
У  каждого  свои  дороги.

Я  словно  ночь,  ты  словно  день -
Мы  больше  вместе  не  пройдёмся,
Не  прозвучит  дуэтом  трель,
Мы  в  общей  песне  не  зайдёмся.

Нет  тех  стихов,  что  нас  свели,
Ветра  романтики  издохли.
Нет  никакого  больше  «Мы» -
Есть  -  Я,  есть  -  Ты.  Цветы  засохли.


оригинал стихотворения Дмитро Славича:

Забудь  сварки,  що  в  нас  були,
забудь  проблеми  і  тривоги.
Не  залишилось  більше  "Ми"  -
у  кожного  свої  дороги.

Я  ніби  ніч,  ти  ніби  день  -
нам  разом  більше  не  гуляти,
і  не  співати  тих  пісень,
які  любили  ми  співати

Нема  віршів  що  нас  звели,
нема  романтики  в  повітрі.
Не  залишилось  більше  "Ми" –
Є  Ти  і  Я,  і  мертві  квіти.

Папка 23 - стихотворение 107