Опять не тот состав...

Василий Базилевич
Кажуть, народ в Україні
Обрав нову Раду.
Та як той раз, так і нині –
Не такого складу.
Поділили голоси,
Крісла  депутатів,
Але згоди не знайшли
В українській хаті.
Одні схильні до Москви,
Інших вадить Євро,
Треті – ні туди-сюди,
(Доки не приперло).
Одні хором, як зашорні –
Рефрен: "Ю-лі – во-лю!"
Хто за мову, як на човні
 Розгойдує долю.
Долю неньки України,
Незлого народу.
– Тільки мені! Хай все згине -
Та й кінці – у воду…
                6 июн. 13 г.

Фото из интернета.