В тебе все, та тiльки не зi мною

Большаков Алексей
И  у  тебя  есть  всё.
Да  не  со  мною,  эх – ма…
А  помнишь,  как  всё  начали  с  нуля?
Сердца  перекликались  гулким  эхо:
-  Люблю  тебя!
-  И  я  -  люблю  тебя!

И  у  меня  есть  всё.
Да  не  с  тобою,  эх – ма…
Любовь  у  нас  истёрлась  до  нуля.
А  сердце  ждёт:  не  отзовётся  эхо:
-  Люблю  тебя!
-  И  я  -  люблю  тебя!


Оригинал стихотворения (автора не знаю):

Є  в  тебе  все,  та  тільки  не  зі  мною...
А  пам"ятаєш,  починали  все  з  нуля?
І  гомінкою  вторило  луною  сердець  палке:
-Тебе  кохаю  я!  -  Тебе  кохаю  я!

Є  в  мене  все,  та  тільки  не  з  тобою...
Кохання  наше  счахло  до  нуля.
І  вже  не  вторить  гомінко  луною  сердець  палке:
-Тебе  кохаю  я!  -  Тебе  кохаю  я!

Папка 23 - стихотворение 25