***

Мыкола Ковальчук
Недопита життя насолода,
Зажурився заквітчаний сад,
Цвіт безжально збиває град, -
Знов прийшла на розлучення мода.

Враз кохання завершилась ода.
А, можливо, це був маскарад,
Співжиття лицьовий фасад,
Двох сердець нетривала угода?

Та життя не спиняє ходи,
І квітують, як завжди, сади,
Відбуваються нові пологи.

І якщо в співжитті не лади,
Не робімо із цього біди,
Будуть ще у житті перемоги!