Ночной пион

Рахель Ошмянская
Фото автора

На закате дня
Ночной пион после дождя
Слегка поник,
Лепестков он не отдал,
Сохранил.
Жаль, что жизнь так коротка
У такого нежно-розового
Ароматного цветка.

Я надеюсь завтра утром на заре
Он проснётся,
Здравствуй скажет мне
- Я всю ночь от ветра и дождя
Уклонялся и хранил себя я для тебя.
Знаю ты молилась за меня...





На заходзе дня
Начны півоня пасля дажджу
Злёгку панікнуў,
Пялёсткаў ён не аддаў,
Захаваў.
Шкада, што жыццё такое кароткае
У такой далікатна-ружовай
Духмянай кветкі.

Я спадзяюся заўтра раніцай на світанку
Ён прачнецца,
Добры дзень скажа мне
- Я ўсю ноч ад ветру і дажджу
Ўхіляўся і захоўваў сябе я для цябе.
Ведаю ты малілася за мяне ....






At the end of the day
Night peony after a rain
Slightly wilted,
Petals he did not give,
Retain.
It is a pity that life is so short
Such a soft pink
Fragrant flower.

I hope tomorrow morning at dawn
He wakes up,
Say hello to me
- I spent all night in the wind and rain
Evaded and I kept myself to you.
I know you're praying for me ..