Длинн ше стали т н Ел забет

Моргана Морриган
Смерть:
Що ж, мовчання час вже вийшов,
Ти готов мене почути.
Лише згадай, як колись
В сумну мить твоєї печалі,
Дав тобі я обіцянку,
Що буду завжди поруч

Рудольф:
Пам'ятав тебе завжди я!
Друже мій, лиш тобі довірюся:
Смуток розум мій пугає

Смерть:
Ти кликав, і ось я тут!

Рудольф та Смерть:
А тіні все длинніше,
Як безмовний вигляд їх та суворий...
В полону у омані
Будуть всі танцювати, як скаже доля!

А тіні все длинніше,
Без п'яти дванадцять, скоро термін вийде..

Рудольф:
У світі більше немає порядку ...
Якщо б володів я владою!
Але стою безсило поряд
З тим хто ділить світ на частини.

Смерть:
Для душі сильніш нема болю -
Знати, що чекає тебе втрата,
Але боротися ти не в праві...

Рудольф:
О боже мій, як я вже зол!

Рудольф, Смерть, та хор мертвих:
А тіні все длинніше,
Пісня болю рветься із грудей.
Немов в страшному сні я -
Мій Господь  мене не врятував...
А тіні все длинніше,
Тиша навколо... Дванадцять без п'яти.

Смерть:
Це є тільки мить!
Скільки ще можна чекать?
Бий або помри!
Буде твоєю влада!

Рудольф:
...Моєю влада?


Рудольф, Смерть, та хор мертвих:
А тіні все длинніше,
Нехай здійсниться все, що повинно бути!
Зімкнулося тісніше коло
Тих, хто борг не дасть тобі забути.
А тіні все длинніше,
Зроби крок, Рудольф, в обійми долі!