4 марта 2008 года...

Галина Зинченко 2
З моїм листом вона не розлучалась,
Надію в ньому бачила Надія,
До любих строчок знову поверталась,
Й читала, як молитву, що зігріє:

«Матусю, люба, трішечки  терпіння,
До тебе літом повернусь назовсім!»…
Не дочекалась. Вічності стежина
Встелилась їй ще ранньою весною…