О, Всесвиту могутний! укр

Людмила Петрук
О, Всесвіту могутній!

О, Всесвіту могутній,я маленька,-
Я атом твій і тіла складова...
Любов’ю наділи моє серденько,
Щоб жити і творити для добра...

Не скривди все,що надбано за роки,-
Благослови на щирість і любов,
Та виправи людей пороки,
Щоб чистим став святий земний покров.

О, Всесвіту могутній,ми,- краплини,
Що розплескались по кутках землі,
Але, ми,- атоми, твої частини.
То,на життя Ти нас благослови.