Творча спокуса

Ирина Визняк
В моїм житті Ви - мрія чи химера,
Міраж пустельний, недосяжний пік.
Шедевр на моніторному "папері"
Й до мене НАДбайдужий чоловік.

Все розумію. Але підсвідомо
Душевні руки тягнуться навстріч.
Пишу Вам знов. Відверто, як нікому.
В віршах спілкуюсь з Вами віч-на-віч.

Талант плюс врода - це велика сила,
Що вводить душу в романтичний транс.
Вже в ній - жаги овогнені вітрила
І почуттів порушений баланс...