Киця

Наталья Гуркина 2
Спала киця біля тину,
Всілась муха їй на спину.
Киця муху відігнала,
Лапкою вмиватись стала.

Потягнулася ліниво,
Озирнулась неквапливо,
Хитро хвостиком махнула
І по справах дременула..