Alts dermont dikh mir...

Исроэл Некрасов
***

Alts dermont dikh mir: di gasn,
Vu mir zaynen do gegangen,
Afn himl royte pasn,
Shtile ovntike klangen,
Groye vent un gele fentster,
Beymer mit farshvartste kroynen.
Lomir lebn, lomir bentsn
Di velt, vu mir beyde voynen.