Гора криг

Леся Ткач 2
У вікнах темрява нічна,
А я кохаю ніби Бога,
Бо поміж нами як стіна,
До тебе нелегка дорога.

У зорях бачу абрис твій
І сонце в посмішках очей,
Ти мій коханець і не мій,
Без тебе,як без тих речей.

Що треба брати в добрий путь,
Валізу сміха, добрих діл,
А ти, ти мене не забудь,
Без тебе білий світ не мил.

У вікнах сніг, кипить вода
У чайнику,бо чай остиг,
А ти не горе, не біда,
Гора моіх чудових криг...

9.05.12 г.