моя смiлива дiвчинко

Инна Орлецкая
моя смілива дівчинко, просто не обійдеться...
де сходить сонце, там зникатимуть сни на зорі.
ти чуєш, як сильно тріпоче пташиною, серце,
як рвуться нерви, як невблаганно душа горить?!

як туляться, наче малеча дрібненька, у зграйку
надії в твоїх долоньках /не опусти руки/
комусь кохання, можливо, гра чи прадавня байка...
для тебе сенс життя у суцвітті літер крихких.

моя смілива дівчинко, просто не обійдеться...
це твій тернистий шлях у небо сріблястих зірок.
чуєш, як сильно б'ється для нього, дівоче серце?!
не бійся назустріч зробити іще один крок...