Бо ти не мiй...

Леся Ткач 2
Минають дні, минає час,
Вологі очі повні сліз,
Зла доля розділила нас,
І буревій кохання зніс.

Ти вже не мій, я не твоя,
І привід є для забуття,
Але думками поруч я,
Бо ще живі ті почуття.

З цигаркою тремтить рука,
Де ти, що робиш, що з тобой,
Ти у моїх живеш думках,
Не в силах справитись с журбой.

Я хочу, щоб щасливим був,
Про це вночі молю я Бога,
Хоч ти мене вже позабув,
І снігом замело дорогу.

Бажаю я тобі добра,
Хоч в тебе є твоя сім'я,
Але забуть тебе пора,
Бо ти не мій, я не твоя...