натхненно

Лизавета Неноли
моє натхнення
зеленого кольору твоїх очей
довжини вій
безкінечності ночей
запаху твого тіла
я так і хотіла
я знала.
тепер
відносність речей
нашого світу
тьма
порівняно зі світлом
яблуневого цвіту
кожного дня