де та Карунi зорезОрна

Олена Ра
                http://www.stihi.ru/avtor/karivestova

 там та  Каруні зорезОрна -                Милість, яка на зорі-зірки дивиться

 тихцем застигла коло храму,
 що вежі  сходами здіймає
 до сині неба!... і крізь браму,
 причинену нещільно, зОрить...
 причин не треба, просто мовить
 уривки слів сама до себе, -
 занурена в їх мовні чари,
 переливання звуку в душу, -
 твоє натхнення не порушу...
 зірок твоїх не скриють хмари! -
 
 ти йдеш, призначенням відома,                известная предназначеньем
 не гаєш часу на зникоме -

 бо ждуть на тебе...
 скрізь  чекає
 воістину НЕ ілюзорне