Часто чуемо ми Я за тебе помру!

Большаков Алексей
Часто  слышу  твоё:  "За  тебя  я  умру!".
Ты  живи  для  меня,  будь  здоровым:
В  том,  что  мысль  пропоёт,  на  ночь  и  поутру,
В  каждом  взгляде  своём,  в  каждом  слове.
.
Часто  слышу  твоё:  "Я  звезду  бы  достал!".
Иногда  мне  подай  просто  чаю.
В  буднях  я  устаю,  ты  в  работе  устал  –
О  заботе  простой  я  мечтаю.
.
В  мире  жёстком,  большом  не  хочу  быть ничьей  –
Слабой,  нежной  хочу  быть  с  тобою.
От  пустых  кошельков,  от  бессонных  ночей
Защити  -  спрячь  меня  за  собой.
.
Я  хочу,  чтоб  всегда  была  нежной  душа,
Светлым  взгляд,  очень  мягкими  руки.
Пусть  всегда  на  Земле  будет  больше  добра,
И  поменьше  тревог  и  разлуки.


Авторский оригинал стихотворения (автором обозначена Іванна  Хоміцька (Волинець) ):

Часто  чуємо  ми:  "Я  за  тебе  помру!",
Ти  скажи,  що  для  неї  ти  жити  готовий,
Від  зорі  до  зорі,  кожну  думку  свою,
В  кожнім  погляді,  в  кожному  слові.
.
Часто  чуємо  ми:  "Я  би  зірку  дістав!",
А  ти  просто  подай  її  чаю,
Тільки  дай  відпочити  від  буденних  речей  –
Це  так  просто  й  так  складно,  я  знаю.
.
Так  багато  на  світі  є  сильних  жінок  – 
Ти  ж  позволь  їй  побути  слабкою.
Від  нестачі  грошей,  від  безсонних  ночей  –
Захисти  її  часом  собою.
.
І  хай  буде  у  жінки  завжди  ніжна  душа,
Світлі  очі  і  лагідні  руки.
І  тоді  на  Землі  буде  більше  добра,
Буде  менше  у  світі  розлуки.

Папка 23 - стихотворение 38