А що тобi... Це я живу в тривозi

Большаков Алексей
Тебе  смешно…  А  я  живу  в  тревоге,
Смогу  ли  всё  собрать  и  сохранить:
Тебя,  меня,  весь  мир  соединить,
Все  тропки  привести  к  одной  дороге…

Все  наши  разговоры  и  прогулки
Я  соберу  на  шёлковую  нить.
И  заведу  красивую  шкатулку,
Чтоб  нашу  Дружбу  день  за  днём  хранить.

Я  спрячу  солнца  свет,  глазок  от  двери,
Охапку  звёзд  и  краюшек  луны...
Перебирая  их,  я  буду  верить,
Что  в  тот  же  миг  всё  это  видишь  ты.

Шкатулкой  этой  дорожить  я  буду,
Как  самым  важным  кладом  на  Земле.
Ценней  всего,  что  в  жизни  я  добуду  –
Простая  Дружба,  что  ты  даришь  мне.




Авторский текст стихотворения (автор не указан):


А  що  тобі...  Це  я  живу  в  тривозі,
Чи  зможу  все  зібрати,  зберегти,
Тебе,  себе,  зєднати  всі  світи,
Зібрати  всі  стежки  в  одну  дорогу,
Прогулянки,  душевнії  розмови,
Усе,  усе  я  хочу  зберегти, 
Красивую  шкатулку  завести, 
Щоб  наша  дружба  вічно  там  жила...
Промінчик  сонця,  місяць,  ясні  зорі,
Повірю  я,  що  ми  з  тобою  схожі...
Шкатулкою  я  буду  дорожити,
Як  найдорожчим  скарбом  на  землі.
Ніщо  так  не  зігріє  в  цьому  світі,
Як  дружба,  що  даруєш  ти  мені...

Папка 23 - стихотворение 35