Я чекаю!

Любаша Любашина
Мій стан - моє велике почуття,
Як всесвіт Божого творіння.
Я збожеволіла! У серці – каяття
Від вчинків мОїх, хибного дозвілля.

               Мій час - не вичерпано ще,
               Життя лише набрало ходу;
               Та пОки в серці кров тече,
               Чекатиму омріяну свободу!

                Де я? На небі? На землі?
                Чи може вже мене не має?
                Ні! Відчуваю, що мені
                Чекати треба… я чекаю!!!

                *02.07.13.*

http://www.stihi.ru/2013/04/24/140