muj zivot

Анна Зайцева 5
To prazdnota
Ve mne; a mimo mene
Je prace, vecer, teplo; postel
A rano, snidani a znovu prace
A vsechno mimo mene, se duveruju Bohu...
A vsechno  pribeh,noc a klid
A vsechno ryje okna,usi, stiny
A vsechno hloupost, jdou jsem padat znovu
Ve svou perinu....
                Opet vstavam a znovu padam .....
Znovu.