Як туби бэз мэнэ...

Тамара Крячко
 Использован Кубанский суржик
   
Як туби бэз мэнэ,
Чи ны давять стены?
Чи ны душэ нэбо?
Огонька нэ трэба?
Як туби з нэмылой-
Нэ мишае тило?
Выглядать погоды
Ны миняйишь моды?
Як стойишь у тына
Нэ болять колина?
Може туби ,ридный
Нычого нэ выдно?

Украинский вариант от Ии Оранской.
 
Як тобi без мене,
Чи не давлять стiни?
Чи не душить небо?
Вогнику не треба?
Як тобi з немилою-
Не мишаэ тiло?
Виглядать погоди
Не мiняэш моди?
Як стiш у тина
Не болять колiна?
Може тобi рiдний
Нiчого не видно?