Райок

Любовь Берегиня
Погляньте на фото – це ж рай!
То є десь такі ще куточки…
Смарагдовий лан… водограй…
Чарівні казкові садочки…
Веселка-роса на листочках…

А захід який золотий!..
І тихий світанок рум’яний…
Ще усміх любові живий
Й кохану голубить коханий…
Вітрець, чабрецями духмяний…

На жаль, це куточок не мій…
Не я там насіяла квіти –
І крила слабіють у мрій,
Бо знаю – мені там не жити…
А в місті не ті краєвиди…

02.07.13