мистецтво жити

Инна Орлецкая
мистецтво жити - то є часом бездоріжжям безупинна гонка
/у майбуття несе тебе швидкий експрес
і не встигаєш краєвиди роздивлятися у скло віконне/
мистецтво жити - часом непідйомний хрест!