тюрьма тоски...

Наталия Баталова
please, stop Longing..
your grief have no any reason...
repair engine
of happiness in any season...
remember - once
you live and no more revision
so get the chance
to break your bitter prison…


ты не тоскуй...
нет оснований для печали...
себе рисуй
для будущего радостные дали...
все проживешь -
не будет больше повторений...
и не вернешь
в печали прожитых мгновений...